本土设计研究中心

现在称Beijing亚昌彩印障碍物的所在地毗连,包孕印刷庄稼、应付著作、附设侍者及另一边灵巧,不动的任何人画馆。。总设计采取类似的扩展物。,宗教团体5个门口,南北境,顺序是以通廊连接。、广泛的著作、编译用印刷体写、印刷应履行的与利用预留。片刻规划可分为两大类。,庄稼水平的物体吐艳片刻,支持灵巧规划和手法流线棉纸,用于商业著作室,支持商业沟通和生产力。中庭和画廊铅直吐艳片刻,支持实现行业气氛和共享片刻。

效能性机遇战术、朝向,经过窗口浆糊和照明样品把持自然光。:屋顶筐确保中庭明亮,关联的山坡把景色和点火带进了GRO的画廊。。中一白(纸)1(铅)黑:白砖壁、白色内墙、白铝窗帘、白色天花板、白色内门、白色放的大话放使主场景不普通的实际情形。;入场权走廊,铅直展览室,隔阂的拿权贵之人和筐都界限了乐旨片刻。,黑色板石先前铺到秘密的画廊了。,溢水板石,它上的字形在极乐中闪闪擦皮鞋。,暗喻是历史和栽培的的沉淀。。

Artron Color Printing Center is adjacent to the Beijing Capital Airport, which includes the printing workshops, administration offices, and other facilities, as well as a small 画廊。 The buildings are divided in 5 parallel parts from south to north, according to the different requirements of the 效能。 There are two kinds of spaces in the building: the first is horizontal open space which is not only easy for the equipment arrangement in printing workshops, but also suitable for the communications and teamwork in offices; the second is vertical open space which is easy for users to share the dramatic atmosphere of the atrium and the 画廊。 The contrastive colors black and white dominates the whole building, which refer to the ink and the paper of 印刷。 The white tiles of the facades, white aluminum curtain walls, white ceilings and white floors are the clear backgrounds to show the black focuses of the 扩展。 The black entrance corridor, the black vertical gallery, and the calligraphy decorations made in black steels on the skylight and the screen wall of the atrium are all used to define the spirit of this printing 去核。 Spreading from outdoor to the underground gallery, the black stone plates are immersed in the water, which makes the calligraphies on plates glimmering under the skylight, as a metaphor for the deep deposits of histories and 文化。

工程核心:现在称Beijing市顺义区

用地面积:10000㎡

扩展面积:16800㎡

设计工夫:2001年

完成工夫:2004年

联合工作扩展师:汤均、许路

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注

`